Rólam

Szakmai

Ugrai Roland vagyok, immáron 3 éve foglalkozom fotográfiával. A 3 év alatt, nem hogy csökkent volna az intenzitásom, hanem azt érzem, hogy hiábavaló minden perc amikor nincs gép a kezemben. Amikor fotózom, már előre látok valamit, amit szavakkal nehéz lenne leírni. Mindig törekszem magamból és az ügyfelemből is kihozni a maximumot, hogy tökéletes képek készüljenek.

Az évek során jöttem rá hogy ez az én utam, ezzel szeretnék foglalkozni, a fotózás az amit szívesen csinálok és nem úgy kelek fel reggelente, hogy jaj istenem már megint menni kell dolgozni. Igazából ez a szakma nem is csak munka számomra, hanem már-már kikapcsolódás.

 Nem időre fotózom és nem is támogatom ezt az üzletpolitikát.

Az utómunkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt próbálom elvégezni.

 Sokszor kérdezik mit szeretek legjobban fotózni, és miért nem döntök valamelyik téma mellett. Miért kellene dönteni? Szeretem mindegyiket, akkor miért kéne választanom?

 

Magánéletem

Szabadidőmet legszívesebben számítógépes játékokkal töltöm, amivel kicsit ki tudok szakadni a rohanó hétköznapokból. Szeretek utazni, szeretem a jó borokat, a jó filmeket és a tartalmas beszélgetéseket.